ETUSIVU TIIMIPELIT

ActionTrack - Dynaaminen ja yllätyksiä tuottava tiimikisailu!

Toimiiko tiimisi? Ratkaiseeko äly vai voima?

Kokoa joukkueesi ja antaudu älypuhelimen vietäväksi! Näkymätön rastirata vie ryhmäsi haastaviin tilanteisiin, joissa nokkeluus, luovuus ja tiimin yhteistoiminta palkitaan.

Tiimit kulkevat rastien väliset siirtymät joko jalan tai eri kulkuvälineitä käyttäen, maitse tai vesitse. Siirtymät voivat koostua useista eri vihjeistä, joiden avulla ryhmät löytävät kohteensa. Saavuttuaan rastille tiimi saa puhelimeensa tehtävän, joka  voi olla toiminnallinen, sanallinen, monivalinta, kuvaustehtävä, luontorasti tai vaikkapa urheilusuoritus, mutta ennen kaikkea tiimiläisten yhteistoiminnan sujuvuus ratkaisee pistesaaliin.

Kisa saadaan räätälöityä ja teemoitettua juuri halutunlaiseksi. Voimme tarjota vaikkapa rauhallisessa tahdissa suoritettavan luontovisan metsän siimeksessä  tai kiihkeän kaupunkisuunnistuksen urbaanissa ympäristössä. Tehtävien tarkastus ja pistelasku tapahtuvat reaaliajassa älypuhelinten avustuksella. Osalla rasteista voi olla ohjaaja ohjeistamassa, kannustamassa  ja arvioimassa joukkueen suoritusta. Kisailun päätyttyä kokoonnumme palkitsemaan parhaat joukkueet ja katsomaan kisan aikana kertynyttä kuvagalleriaa.
ActionTrack- peli voidaan suunnitella ja toteuttaa helposti mihin tahansa. Peliin voi osallistua kerralla jopa 300 henkilöä.

Laadimme yhteistyökumppanimme kanssa juuri teille soveltuvan kisailutapahtuman ja tehtävärastiston.  Vauhdikkaasti Viaporin valleilla   - kokeile peliä Suomenlinnassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pako metsästä - taistelu aikaa vastaan alkaa...

Tiimityötä, oivalluksia ja onnistumisia – sekä Suomen maaginen luonto

Pakopelien suljetut huoneet ja pulmatehtävät ovat villinneet suomalaiset. Pakopelit siirtyvät nyt luontoon, kun haastamme ongelmaratkaisutaitojanne keskellä metsää. Olemme tehneet suositusta huonepakopelistä oman Pako metsästä- version.

Mielikuvitusta ja tietoa vaativia tehtäviä ratkomalla ryhmänne selviää metsästä. Ryhmän tulee ratkoa tehtävät ajoissa päästäkseen turvaan. Metsäpakopelissämme ryhmä viedään keskelle metsää pois polulta - eksymismahdollisuutta ei kuitenkaan ole, sillä pelit järjestetään kokouskeskusten läheisyydessä pääkaupunkiseudulla Espoossa( Suomen Luontokeskus Haltia),  Kirkkonummella ( Hotelli-Ravintolat Långvik ja Majvik) ja Vihdissä (Hawkhill ja Nuuksion Taika).

Ryhmillä on käytössään erilaisia selviytymisvälineitä, joista tärkeimpänä älypuhelin.Sillä saadaan yhteys muihin selviytyjiin ja etsitään lopullinen pelastumiskoodi.Teillä on tunti aikaa ratkaista arvoitukset ja selvitä pois metsästä. 

Last Of us  Salaperäinen virus levittää kammottavaa tautia suomalaisten keskellä.Ryhmänne on päässyt pakenemaan ja piilottelee läheisessä metsässä. Löydättekö keinon selvitä turvaan? Varusteinanne on metsästä löytämänne reppu ja puhelin, jonka akku hiipuu. Löytyykö parannus mysteeriseen tautiin juuri Suomen luonnosta?

Asiakkaiden kommentteja: " Eilisessä loppukeskustelussa metsäpakopeli sai tosi paljon kehuja, kaikki pitivät sitä erityisen hyvänä aloituksena koulutuspäiville"

"Superkivaa!! Pakopeli ja nuotiokahvit Nuuksion metsissä, ihan mahtavaa! Video: https://youtu.be/84xyPpBnOT0

 

Suomenlinnan selviytyjät -pakopeli  merellisessä Suomenlinnassa!

Arkeologisissa kaivauksissa Suomenlinnassa löytyy pieni jäätynyt pullo. Kuljetuksen aikana pullo rikkoutuu mukulakiviin ja satoja vuosia vanha virus vapautuu ilmaan. Onko kolera,  toisintokuume tai espanjantauti  palannut Viaporiin. Selvittääkö tiiminne, mikä sairaus on kyseessä? Löydättekö vastalääkkeen, ennen kuin kulkutauti pääsee leviämään…?

Pakopelissä seikkaillaan Suomenlinnan historiallisissa maisemissa ja bastioneissa. Mukana vain selviytyjätiimi ja hyvät hoksottimet. Taistelu aikaa vastaan alkaa... Video:https://youtu.be/2gG3CbxnVK4 Loistava ohjelma virkistyspäiviin tai polttareihin!

 

FlagHunt – Virtuaalinen viirinmetsästys! Jotain aivan muuta ja jotain aivan uutta!

Etsi lippuja! Ansoita vastapelaajiasi! Löydä aarteita!

Kaipaatko liikuntaa kokous- tai virkistyspäivääsi. Koe mahtavaa palautetta saanut kaikille sopiva ulkoilupeli FlagHunt, joka innostaa liikkumaan ja kisaamaan ulkona iloisin mielin.

FlagHunt on uusi Suomessa kehitetty ulkona tapahtuva joukkuepeli, jossa vanhat suomalaiset leikit on yhdistetty nykyaikaiseen tietotekniikkaan. Hunterit etsivät maastossa virtuaalisia lippuja ja aarteita gps-puhelimien ja kompassien ohjaamina sekä ansoittavat vastustajiaan. 

FlagHunt ulkoilupeliä voidaan pelata missä vain ja minkä kokoisella alueella tahansa. Peli on helposti muokattavissa kaikenkuntoisille osallistujille. Pelin kokonaiskesto on 1,5-2 h tuntia osallistujamäärästä riippuen.

FlagHunt soveltuu sekä pienille että suurille ryhmille,  Pelitapahtumat myös tallennetaan, joten jokainen osallistuja voi katsoa pelin uusinnan jälkikäteen Internet-selaimella, vaikkapa kotisohvalla. Päivitetty versio käytössämme! https://www.youtube.com/watch?v=fjgJVFtAnx0 

Katso Verkkonummi.fi verkkolehden juttu "Elämystorppa saa nörtinkin ihan pihalle".

Långvikin labyrintti

Escape room -hengessä toteutettu tiimiseikkailu Långvikin käytävillä, jossa vanhat hämärän voimat uhkaavat joukkuettasi. Päihittääkö  tiiminne Porkkalan Paran ja Hirsalan Hiiden? Selviättekö labyrintistä ajoissa ja estättekö pimeyden laskeutumisen Långvikiin? Ratkaisun avaimina hilpeä mieli ja hyvät hoksottimet (Långvik)!Pakopelin kokonaiskesto 1 h.

 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous!Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:


Viesti:


Roskapostisuojaus:Paljonko on kolme plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


Elämystorppa Oy

Ahvenevä 4 B 12
02170 Espoo

Puh. 020 743 2140
jyrki.torppa(ät)elamystorppa.fi
(korvaa (ät) @ merkillä)

©2023 Elämystorppa Oy - MMD Networks Oy