ETUSIVU LUONNOSSA

Hyvinvointia luonnosta!

Voimia luonnosta

Hiljenny hetkeksi luonnossa. Luonnon ja oman itsensä kuuntelemista. Energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja  ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena.

Luontoretkiä Nuuksiossa: Keväällä lintu- ja villiyrttiretkiä. Kesällä kirkkoveneilyä, patikointia  ja  metsäjoogaa. Syksyllä marja-ja sieniretkiä. Talvella liukulumikenkähiihtoa tai tavallista lumikenkäilyä, Löytäkää oma luonnostanauttimistapanne ja innostukaa luontoliikunnasta.

 

 

Sieniretkelle lähimetsään!

Lähde sieniretkelle sienituntijan seurassa. Opettelemme ja keräämme  tuttuja ja vähän tuntemattomampia ruokasieniä. Superruokaa suoraan luonnosta kotiinkin vietäväksi.

Linturetkelle lähiluontoon... Metrolla Maarintornille

Tutustu lintuihin lintutuntijan seurassa. Linturetki Otaniemessä tai Porkkalanniemen upeassa merimaisemassa seuraamassa lintujen elämää. Linturetkellä kuuntelemme lintujen ääniä, kuulemme tarinoita lintujen elämästä ja opimme tunnistamaan uusia lajeja. 

Haltiasta Haukkalammelle

Yhdistä Kirkkoveneily ja patikointi. Soutu kirkkoveneellä Haltian rannasta Nuuksion Pirtäjärven päähän ja sieltä patikoiti Haukkalammelle Nuuksion kansallispuistoon. Mustalammen tulipaikalla nuotiokahvit ja pulla. Retki voidaan toteuttaa myös kanooteilla ja retkeen sisällyttää eräruokailu.

Voimme yhdistää retkeen opastuksen Suomen Luontokeskus Haltiassa.

Pakene metsään!

Metsään siirretyssä pakopelissämme ratkotaan ongelmia luonnossa ja etsitään lääkettä vaaralliseen tautiin! Tiimitoimintaa luonnossa. ongelmanratkaisuja ja terveyttä luonnosta.(ks.Tiimipelit)

Liukulumikenkäilyä Hokeilla

Liukulumikenkä yhdistää suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Liukulumikenkä (Altai Ski HOK) on ketterä, lumikenkiä nopeampi ja metsäsuksia kätevämpi. Ylämäessä sillä on loistava pito pohjaan upotetun nousukarvan ansiosta ja alamäessä se liukuu suksimaisesti. Metsäisessä eteläsuomalaismaastossa sillä on helppo ja mukava liikkua umpihangessakin. Suosittelemme retkipaikaksi Nuuksion kansallispuistoa.Liukulumikenkä soveltuu kaikille.Tutustuta sen avulla tuttavasi tai ulkomaalainen vieraasi talviseen suomalaismetsään! Tilaa retki kevään hangille tai vuokraa liukulumikengät kokeiluun Suomen Luontokeskus Haltiasta.

Toimimme Metsähallituksen luontopalveluiden yhteistyöyrityksenä! Muita Nuuksion palveluja: Nuuksioresort

 

Elämystorppa Oy

Ahvenevä 4 B 12
02170 Espoo

Puh. 020 743 2140
jyrki.torppa(ät)elamystorppa.fi
(korvaa (ät) @ merkillä)

©2023 Elämystorppa Oy - MMD Networks Oy